Flytning

Her kan du melde flytning til foreningen. Angiv din nuværende adresse - derefter din nye adresse, samt datoen for flytningen.

Udfyld denne formular hvis du skal flytte mellem to adresser i Kerteminde antenneforenings forsyningsområde.


Ved flytning vil der altid blive lukket på adressen der flyttes fra, og derfor opkræves et lukningsgebyr på kr. 300,- for et teknikerbesøg.


Hvis du flytter til byen så udfyld og indsend en indmeldelse. Ved fraflytning fra byen så udfyld en udmeldelse. Der kan gå op til 5 arbejdsdage, inden tekniker kan åbne/lukke eller skifte pakke på adressen.


NB: Har du Internet gennem Kerteminde antenneforening, så flyttes dette automatisk med til din nye adresse, og du sætter modemmet til ved indflytning. Hvis der mangler dataudtag til modemmet i den nye bolig, så meddel dette til

k-ant@stofanet.dk når du opdager dette.

Felter mærket med * skal udfyldes

FRAFLYTNING. § 17

Ved fraflytning eller ejerskifte kan den nye beboer/ejer indtræde som medlem af foreningen, såfremt det ønskes, og der bliver indbetalt det til enhver tid gældende medlemskontingent.


Fraflyttere kan ikke medtage tilslutningen, da den følger ejendommen.

HUSK: Er dit abonnement tilmeldt betalingsservice via. PBS, skal du også huske at afmelde den i din bank. Tilmeld evt. din nye boligs antennetilslutning til PBS da kundenummeret følger boligen.