Om Kerteminde Antenneforening

Kontor- og telefontid: Mandag og fredag kl. 10-13. Torsdag kl. 14-17. Læs mere om muligheder for besøg og dyk ned i referater og vedtægter på denne side.

Besøg os gerne og hør om dine muligheder

På kontoret (Møllevej 26B, 5300 Kerteminde) kan du besøge os og få hjælp og vejledning. Du er altid velkommen til at kigge ind og få en snak om f.eks. vores produkter og løsninger.

Vi har TV både med og uden pakker, Smart TV-bokse, hurtigt internet med eller uden TV-pakke, fastnettelefoni samt foreningens egen mobiltelefoni. Vi tilbyder også TV i flere rum uden ekstra udgifter til bokse og kort. Vi demonstrerer gerne løsninger på kontoret. 

Vi kan også hjælpe dig med at indmelde dig i foreningen, ændre programpakke, melde flytning eller lave navneændring på medlemskabet.

Hvis du har problemer med din betaling, kan vi også hjælpe dig med at finde en løsning.

Kerteminde Antenneforening er din lokale leverandør af TV, internet og telefoni. Ved os er det brugerne, der ejer antenneanlægget. Overskuddet går ikke til aktionærer, men til etablering og udbygning af infrastrukturen på anlægget. Som medlem er du dermed medejer af antenneforeningens værdier.

Bestyrelsen

Kim Hassel-Plugh

Formand

Per Fløe

Næstformand

Lars Aa. Hansen

Medlem

Jeppe Hassel-Plugh 

Medlem

Henrik Eriksen

Medlem

Suppleanter

Tony Møller Hansen

Kasserer

Jesper Hansen

(Ansat)

Referater

Referat fra generalforsamling

19/03 2024

LÆS MERE

Referat fra generalforsamling

21/03 2023

LÆS MERE

Referat fra generalforsamling

22/03 2022

LÆS MERE

Referat fra generalforsamling

14/09 2021

LÆS MERE

Vedtægter

Læs vedtægter for medlemskab